15. feb. 2008

Agility

Zdaj smo se dokončno odločili, da gremo trenirat v ŠKD Slovenska Bistrica. Se sigurno bolj splača imam bližje. V ŠKD Celeia so trenigi dvakrat tedensko in potem še v mala šola- to bi bilo preveč napora. Odločili smo se za bližji in ne tako zelo reden termin.

Če še koga zanima vpis v ŠKD Slovenska Bistrica 4. marec, ŠKD Celeia pa 28. in 29 februar!

14. feb. 2008

...

Ojlaaa


Slikic iz sprehodaaa:


Moj brat in co ter Capi


Sprehodili smo se po zvončke...Capi je bil od navdušenja čisto rumen in je skoraj pojedel par zvončkov. Zasledil je par srn in hišico za lov. V gozdu je bilo res veliko noric, žafranov in ostalih lepot.

Mogli smo se seveda umiti. Slikce napornega umivanja ter filmček kako se Capi suši po CAC Celje Winter WInner.

Jaaa razstava komaj čakam, naj bi bilo samo 5 kavalirčkov wee. V Mariboruu jih je bilo veliko več. Ahh, bomo že preživeli. Če še kdo gre me naj kontaktira na mail ali pa na msn spely_p9@hotmail.com

Moje slike iz Celja bom pa seveda objavila.

Lovski nagon



Lovski nagon se spet kaže LoL... Danes se s Capijom igrava in malo vadiva trikec (hoja med nogami) ko kar naenkrat pogleda proti hiši. Začne hiteti naprej kot norec, na klice se ne odzove. Kaj je bilo tam.. hjaaaaa podlasica. Začel jo je loviti a je že ob prvem klicu prišel nazaaaj.
Mi že nestrpno pričakujemo agility-noro!

Hmm.. opazila sem, da se je Capi potemnil. Bela črta med očmi se je ''stanjšala'' rjavo okoli gobčka pa čudežno ''povečala'


Pa me res maloo skrbi.^^

Še dav videa Capkota u delu^^


P.S: Hvala vsem ki obiskujete in komentiraaate, Capi vam pošilja pozdravčke in vašim kužkom poljubčke.^

5. feb. 2008

Rojstni dan in ostalo...



Pozdravljeni!
Ja,ja Capi je 29. januarja praznoval rojstni dan. Za darilo je dobil malo vrv za igrat, kup priboljškov in poljubčkov. Seveda pa glavno darilo še pride, to bo trenig agilityja. Trenirala bova v ŠKD Celeia. Zdaj imava denar že našparan za tečaje in upam, da bo Capiju všeč... poskusiti ni greh.
No,Capi je zelo užival za svoj rojstni dan. Z Babico smo odšli na daljši sprehod in srečali neke družinske prijatelje...Zraven je bila tudi deklica Maša. Capi jo je bil zelo vesel saj uživa v družbi malih otrok. Po poti nazaj je srečal nekega jazbečarja in se začel igrati z njim. Tekala sta vsepovsod, mene je že bilo strah zato sem letela za njima, čeprav tekati nebi smela. Ko sem tako letala in vpila za Capijem je prakrat pogledal nazaj a k meni ni prišel. A ko sem se ubrila in začela tekati (hitra hoja) nazaj sta ob z jazbečarjem pritekla k meni ( no ja, jazbečar je Capija spremljav le do pol poti).

Lepe pasje pozdravčke speLa&Capi